Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bilanturi de mediu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Companiile ale caror activitati au impact asupra mediului trebuie sa realizeze unul sau mai multe BM pentru a obtine Autorizatia de Mediu si/sau Avizul de Privatizare. Conform Ordinului nr. 184/1997, un BM poate avea 3 niveluri de complexitate: 0, I, II.
BM nivel 0 este o “fisa de verificare continand elemente caracteristice activitatii si care permite autoritatii de mediu competente sa identifice si sa stabileasca necesitatea efectuarii unui BM nivel I sau nivel II sau a unei evaluari a riscului, inainte de autorizarea de mediu sau de privatizarea societatii comerciale.
BM nivel I este un “studiu de mediu constand din culegere de date si documentare (fara prelevare de probe si fara analize de laborator privind factorii de mediu), care include toate elementele analizei tehnice a aspectelor de mediu pentru luarea unei decizii privind dimensionarea impactului de mediu potential sau efectiv de pe un amplasament.”
BM nivel II consta in “investigatii asupra unui amplasament, efectuate in cadrul unui bilant de mediu, pentru a cuantifica dimensiunea poluarii prin prelevari de probe si analize fizice, chimice sau biologice ale factorilor de mediu.
Conform noilor modificari in legislatia de mediu pentru controlul integrat al poluarii, putem realiza si bilantul de mediu necesar pentru obtinerea autorizatiei integrate de mediu si acordului integrat de mediu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura