Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Audituri de mediu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Auditul de mediu este un studiu specific de mediu, solicitat si utilizat in vederea luarii unor decizii si fundamentarii acestora. AM consta intr-o evaluare sistematica, documentata si periodica a masurii in care organizatia, managementul, infrastructura si echipamentele de mediu raspund cerintelor de asigurare a securitatii mediului. Sunt vizate practicile de control managerial in domeniul mediului si modul in care aceste practici se armonizeaza cu politicile organizatiei, astfel incit ele sa vina in intampinarea reglementarilor in vigoare privitoare la mediu (sursa: Camera Internationala de Comert, 1989).
In conditiile unei dezvoltari economice si legislative accelerate, asa cum este cazul Romaniei, un audit de mediu care ofera o „fotografiere” rapida a situatiei de mediu a unei organizatii la un moment bine definit este crucial in procesul de luare a deciziilor.
Expertii Eco-Tehno-Cons realizeaza, in conformitate cu metodologii utilizate si recunoscute in Uniunea Europeana, audituri de mediu globale sau partiale, dupa cum urmeaza:
Audituri pentru privatizare si concesionare
Audituri privind poluarile istorice ale amplasamentelor
Audituri privind obligatii si responsabilitati de mediu
Audituri privind calitatea unuia sau mai multor factori de mediu (aer, apa, sol etc.)
Audituri pentru management
Audituri pentru obtinerea de credite
Audituri pentru banci de investitii si societati de asigurare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura